Piushaven tour

met de fietstaxi naar de Piushaven en met een roeiboot verder verkennen

Bezoek de Piushaven, het bruisende hart van de stad. Vanaf Tilburg CS brengt de fietstaxi u naar de Piushaven waar een roeibootje voor u klaar ligt voor een tochtje over het water. Dit arrangement is inclusief vervoer van twee personen heen en terug en de boothuur voor 1 uur.

In overleg is ophalen van/wegbrengen naar huisadres in Tilburg mogelijk. Eventuele meerprijs wordt vooraf gemeld.
Prijs: vanaf € 30,00 per boottocht (van een uur).

LIEVER NIET ZELF ROEIEN?

Wilt u zelf niet roeien, maar wel het water op? De chauffeur van de fietstaxi kan ook uw schipper zijn, meerprijs in dat geval € 30,00 voor een uur. Ook mogelijk is het gebruik van een fluisterstille motorboot. U kunt daarmee heerlijk 2 uur door de haven varen. Het arrangement kost in dat geval € 80,00 (exclusief schipper).

PICKNICK OP HET WATER

De Haventour is prima te combineren met een picknickmand (naar keuze de Lokale of de Spaanse). U kunt kiezen om de inhoud van de mand op het water of aan de waterkant te nuttigen. Omdat in dit geval een uurtje wellicht te kort is, mag u een de hele middag er over doen (indien u gebruik maakt van de roeiboot). Meerprijs voor dit arrangement is € 35,00 (inclusief picknickmand).

Let op: Voor deze tripjes is het hebben van een zwemdiploma een must. Voor de boothuur is een borgsom nodig. U verneemt de hoogte van de borg bij de boeking.

Meer weten of boeken? Neem contact met me op.

p

Meer info en prijzen

Boottocht van 1 uur met fietstaxi vervoer
2 personen € 30,00

extra opties
fietstaxi chauffeur roeit uw boot: + € 30,00
fluisterstille motorboot: + € 50,00
picknickmand: + € 35,00

meer weten of boeken?
Neem contact op.