Tringeling… daar zijn we dan met een gloednieuw, en tevens ons allereerste, blog. Laten we de spits afbijten met een blog over de ontiegelijk vele voordelen die een ritje met de fietstaxi met zich meebrengt. Als lezers na afloop tóch nog voor de reguliere taxi kiezen weet ik het ook niet meer… 😉

1. Waar op sommige plekken de auto- of busbaan stopt, kunnen wij met de fietstaxi overal komen. Geen weg houdt ons tegen om jou van A naar B te brengen en létterlijk voor de deur van jouw eindbestemming af te zetten. Zo gezegd, zo gedaan!

2. Een ritje met de fietstaxi brengt in tegenstelling tot een ritje met de reguliere taxi, géén schade toe aan het milieu. Kies bewust, kies voor ons!

3. In een taxi zit je wéér binnen. Net als thuis, op je werk en in de sportschool. Tijdens een ritje in de fietstaxi geniet je daarentegen met je haren in de wind van de heerlijke buitenlucht. Maak je overigens geen zorgen als het weer wat tegenvalt, bij mij achterop zit je bij regen gewoon beschut. Enne… voor de rokers onder ons, een sigaretje roken is toegestaan. Kortom, voordelen alom!

4. Heb jij je altijd al eens een koning of koningin willen voelen? Geloof mij, achterin zitten in de fietstaxi komt héél dicht in de buurt bij een ritje met de Gouden Koets. Stap in en wuif naar alle Tilburgers die we passeren. Hare majesteit, enjoy the ride!

5. Bij ons geen oplopende meter waardoor je portemonnee per seconde slinkt en je hart sneller gaat kloppen. Bij de Fietstaxi Tilburg spreken we voordat je achterop springt een prijs af, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Dat zit nét wat lekkerder!

6. Wij zijn vaak sneller op bestemming en dat ook nog eens voor een lagere prijs. Tel uit je winst!

7. In de fietstaxi maak je op een ludieke, ontspannen en gezellige manier kennis met de stad. Wij zijn áltijd in voor een praatje en vertellen je graag het een en ander over onze prachtige, vooruitstrevende stad. Daar zit menig chauffeur van de reguliere taxi niet op te wachten… Just saying!

8. Bij ons geen ellebogenwerk bij het instappen of je een ongeluk roepen aan de woorden ‘shotgun’ of ‘dips’. Je zit altijd met het gehele gezelschap bij elkaar op de achterbank. Wel zo gezellig!