Evenementen

laat uw gasten met de fietstaxi naar uw evenement komen!

Organiseert u een festival, congres of feest en bent u op zoek naar ludiek vervoer, bijvoorbeeld een pendeldienst of exclusief vervoer naar locatie?

Denk dan eens aan een fietstaxi! Leuk, snel en milieuvriendelijk. Wij zijn inzetbaar voor alle denkbare evenementen: bruiloften, beurzen of bij een afscheid van een collega bv. Het is zelfs mogelijk om een picknick aan te bieden aan degene die in het zonnetje gezet moet worden.

Onze fietstaxi’s kunnen beplakt worden met uw beeldmerk waardoor de fietstaxi onderdeel wordt van het evenement, en gelijk rijdende promotie is. Het is mogelijk om fietstaxi’s te vervoeren, dus we kunnen overal komen waar u ons nodig heeft.

Vijf redenen om de fietstaxi in te zetten voor uw evenement of festival:

  1. Voor uw special guests kunnen wij bijzonder vervoer aanbieden voor het taxivervoer van / naar elke locatie binnen Tilburg. VIP-trip is uit te breiden met een lunch bereid door een Tilburgse onderneming.
  2. Voor en tijdens het evenement kunt u meer bekendheid geven aan het evenement door reclame op de fietstaxi. Hierdoor zult u meer bezoekers trekken.
  3. De fietstaxi is bijzonder en opvallend en wordt gewaardeerd door het gebruikers en omstanders. Het inzetten van de fietstaxi geeft daarom een positieve uitstraling op uw evenement / festival. Hierdoor zult u meer bezoekers trekken.
  4. De fietstaxi is een milieuvriendelijk vervoermiddel, het inzetten van dit vervoermiddel past bij het duurzame karakter van uw evenement / festival. Het publiek zal uw evenement/festival hierdoor nog meer waarderen. Hierdoor zult u meer bezoekers trekken.
  5. De fietstaxi is er ook voor het vervoer van uw bezoekers binnen Tilburg. door een unieke samenwerking met Rotterdam zijn er -onder voorwaarden- meerdere fietstaxi’s in te zetten. Uw bezoekers gaan uw evenement/festival hierdoor nog meer waarderen. En komen vast volgend jaar terug!

Ieder evenement is maatwerk, neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.