Prijzen

Binnen het centrum al vanaf €4 p.p. op de plek van uw bestemming!

 

Binnen de Ringbanen

Voor een ritje naar een willekeurige plek in de stad vanaf onze standplaats het station Tilburg Centraal rekenen wij binnen het centrum € 5,- per persoon. Buiten het centrum, maar binnen de ringbanen van Tilburg van € 6,= tot € 9,= per persoon (prijs is afhankelijk van waar je moet zijn) . Voor twee personen is dat maximaal € 14,= (binnen het centrum € 8,-).

Passeren we het spoor op onze route of rijden we van het ene uiterste van de stad naar het andere (van Ringbaan Zuid naar Noord of Oost naar West bijvoorbeeld) dan zal de prijs voor langere afstanden afwijken. In de fietstaxi’s hangt het tarief, wij willen graag transparant zijn.

Buiten de Ringbanen

Voor ritten van buiten de Ringbanen naar het centrum rekenen we een tarief er af te leggen kilometer van ongeveer € 3,= per persoon en van € 5,- bij twee personen ( de ritprijs is dan minimaal € 10,- respectievelijk € 15,= ,-).
Uitsluitend indien de fietstaxi speciaal voor u is besteld kan er een voorrijtarief worden berekend van minimaal € 3,- tot € 5,- (Prijs is afhankelijk van de tijdsinspanning. U hoort vooraf uiteraard wat uw prijs wordt.) In de prijs van de arrangementen is dit uiteraard inbegrepen.

Bijzondere ritten en bruiloften

Voor bijzondere ritten of zoals voor een bruiloft / evenement, gaat de prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van de ritlengte en -tijd.
Tijdens evenementen kan de ritprijs afwijken van hetgeen hiervoor is vermeld!

Op de pagina Arrangementen vindt u alle overige opties.