Bier!

rondrit per fietstaxi langs Tilburgse brouwers

Het is maar goed dat u bij deze rondrit zelf niet hoeft te fietsen. Tilburg beschikt over een aantal niet onverdienstelijke bierbrouwerijen: Stadsbrouwerij Tilburg, Stadsbrouwerij 013, Kraft bier, LocBrewery, Torens, Pinterman en natuurlijk La Trappe, alhoewel die feitelijk net buiten de stad Tilburg is gelegen.

We gaan bij een drietal van deze bedrijven in de stad langs om er verschillende biertjes proeven. Zo zullen we onder meer bij Stadsbrouwerij Tilburg langs gaan, waar we ook een uitleg krijgen over het proces van bier maken (onder het genot van een glas van hun eigen brouwmeesterschap.)

Tip: bestel voor onderweg een lunchpakket, want al dat bier heeft een bijzonder uitwerking op de mens!

Bij Stadsbrouwerij 013 aan de Piushaven is een rondleiding van 1 uur mogelijk, met afsluitend een proefglas bier. Wil je die rondleiding meemaken, geef dat aan bij je boeking, dan kunnen we dat inplannen. In dit geval eindigt de rondrit daar. Zonodig halen we je weer op om je naar een volgende locatie te vervoeren.

Prijs € 85,= voor 2 personen inclusief bezoek & proefglas bier bij Stadsbrouwerij Tilburg, exclusief bier of rondleiding op overige locaties.

Optie: lunchpakketje voor 2 personen € 15,=
Duur: 3 tot 3,5 uur.

p

Meer info en prijzen

Basis excursie (3 tot 3,5 uur)
2 personen: € 85,00

Meer weten of boeken?
Neem
contact op.