Rondrit door Tilburg

een fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

U wordt opgehaald op de door u gekozen plaats in het centrum, waarna een rondrit van ongeveer een (of twee uur) door de stad volgt. Gaandeweg de route leert u over de historie van Tilburg en rijdt u langs enkele hoogtepunten uit de geschiedenis van de stad. Onderweg stoppen we af en toe om u de gelegenheid te geven foto’s te maken. Eindbestemming van de rondrit is een plek naar keuze in het centrum.

Omdat in een uur tijd niet alle leuke plekjes van Tilburg kunnen worden bezocht en de rondrit bij uw wensen moet aansluiten, overleggen we vooraf even om te zien hoe de route ingedeeld kan worden. Bij de rondrit van twee uur hebben we wat meer mogelijkheden en kunnen we ook vaker stoppen.

Indien u een ander beginpunt of eindbestemming wenst voor uw stadstour, geef dat dan even door bij de boeking. De totaalprijs kan nog iets wijzigen afhankelijk van de te rijden afstand naar begin- of eindpunt. Een combinatie met bijvoorbeeld een picknick is ook heel goed mogelijk. Wij zijn flexibel en u bent tenslotte onze gast.

p

Meer info en prijzen

Rondrit van één uur
2 personen € 30,00
1 persoon € 25,00

Rondrit van twee uur
2 personen € 50,00
1 persoon € 45,00

In combinatie met een van de andere arrangementen is de prijs op aanvraag.

Meer weten of boeken?
Neem
contact op.