Arrangementen Fietstaxi Tilburg

In ons allereerste blog deelden we de oneindig vele voordelen van een ritje met de fietstaxi. Bedankt voor al jullie leuke reacties daarop.

Inmiddels is de tijd voor een nieuw blog aangebroken. Uit de wandelgangen hebben wij begrepen dat velen denken dat wij met onze 2 fietstaxi’s enkel personenvervoer van A naar B verzorgen. Zij hebben het mis. 😉 Wij doen véél meer dan dat! Ons nieuwe blog vormt dan ook een mooie gelegenheid om onze verschillende arrangementen toe te lichten. Lees dus snel verder en bekijk wat Fietstaxi Tilburg voor jou kan betekenen in je vrije tijd.

1. Rondrit door Tilburg

Je wordt opgehaald op een plek naar keuze in het centrum, waarna een rondrit van +/- 1 of 2 uur door de stad volgt. Gaandeweg vertel ik jou en jouw gezelschap alles over de historie van Tilburg en rijden we langs enkele hoogtepunten uit de geschiedenis van de stad. Onderweg stoppen we regelmatig om jullie de gelegenheid te bieden foto’s te maken.

2. Koningshoeven

Op zo’n 4 kilometer afstand van het centrum van Tilburg ligt de enige echte Trappistenbrouwerij van Nederland: Koningshoeven. Wij fietsen jou en jouw gezelschap daar in ongeveer 20 minuten naartoe. Een bezoek aan het klooster is zeer zeker de moeite waard en is vrijwel het hele jaar door mogelijk. Het klooster biedt een aantal keren per week voor groepen een rondleiding door de brouwerij. Bij het complex is een zogeheten proeflokaal aanwezig waar jullie kunnen genieten van diverse biertjes en kazen die in het klooster zijn gemaakt. Ook de tuin is zeer aantrekkelijk om te verblijven. Met de fietstaxi sla je twee vliegen in één klap: vervoer én een BOB zodat jullie kunnen genieten van al het lekkers dat deze brouwerij te bieden heeft. 

3. Piushaven tour

Bezoek de Piushaven, het bruisende hart van de stad. Vanaf Tilburg centraal station brengen wij jou en jouw gezelschap met de fietstaxi naar de Piushaven waar een roeibootje voor jullie klaar ligt. Tijdens een heerlijk tochtje over het water ontdekken jullie de Piushaven waarbij je de keuze hebt om zelf te roeien of dit aan ons over te laten. Eventueel is de Piushaven tour te upgraden met een lokale of Spaanse picknickmand, zó ontbreekt het jullie aan niets.

4. Lokale picknick

We lieten het woord picknickmand zojuist al even vallen bij ons Piushaven tour arrangement. Maar buiten dát arrangement om verzorgen wij ook lokale picknicks in Moerenburg en het Wandelbos. We halen jou en jouw gezelschap thuis op, pikken onderweg de mand met lekkernijen op en fietsen vervolgens door naar jullie picknick hotspot. De picknickmand van Locals is gevuld met een vers bereide sandwich of salade, koffie of thee en wijn of verse jus d’orange. Het enige wat jullie hoeven doen is instappen en genieten.

5. Vrijgezellentocht

Gaat een vriend of vriendin binnenkort trouwen en organiseren jullie een vrijgezellenfeest? Dán heeft Fietstaxi Tilburg iets leuks voor jullie: een door jullie samengestelde route langs verschillende plekken waar de bruid/bruidegom herinneringen aan zijn/haar vrijgezellenbestaan heeft. Een leuke en originele start van een vrijgezellendag.

6. Boodschappen

Het is dan wel geen arrangement tóch wilden we deze mogelijkheid ook met jullie delen. Voor diegenen die zelfstandig naar de supermarkt willen gaan maar de boodschappen zelf niet meer naar huis kunnen dragen bieden wij iets unieks. De fietstaxi haalt je thuis op, vervoert je naar de supermarkt, de chauffeur kan indien gewenst met je mee naar binnen en zet jou en jouw boodschappen vervolgens thuis weer af. Wel zo handig!

Zoals je hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Ook voor op maat gemaakte arrangementen ben je bij ons aan het juiste adres. Jij bepaalt, wij fietsen! 😉 Wil je meer informatie over bovenstaande arrangementen, de mogelijkheden of een reservering plaatsen? Neem dan contact met ons op. We streven ernaar binnen één werkdag te reageren.